Van aanmelding tot plaatsing

Overweegt u de Gertudisschool als basisschool voor uw kind? En wilt u daar eerst meer informatie over? Neem dan contact op met Babette Tammer. U kunt dit doen via het volgende mailadres: babette.tammer@ksu-utrecht.nl

U kunt dan een afspraak maken voor een oriënterend gesprek en een rondleiding.

Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden op de Gertrudisschool door een volledig ingevuld aanmeldingsformulier (zie hieronder) naar school op te sturen of bij de school in te leveren. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding. 

Aanmelden is pas mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is geworden. Als u eerder interesse in onze school kenbaar wilt maken, dan kunt u dit doen door een 'vooraanmeldingsformulier' (zie hieronder) in te vullen. Als uw kind 3 jaar wordt, sturen wij u een herinnering om uw kind definitief aan te melden.

Aanmeldingsformulier

Download hieronder het aanmeldingsformulier om uw kind bij de Gertrudis aan te melden of het vooraanmeldingsformulier als uw kind nog geen 3 jaar is. Ingevulde en ondertekende formulieren graag opsturen naar of inleveren bij de school. Zonder handtekening van beide ouders kunnen we uw kind niet inschrijven!


Voor broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten kunt u gelijk gebruik maken van het inschrijfformulier. Vooraanmelden is dan niet nodig.