Gebouw en faciliteiten

Het schoolgebouw is een monument en stamt uit 1923. De groepen zijn gehuisvest op twee locaties, de locatie Amaliadwarsstraat en de locatie Waalstraat.

• Locatie de Waalstraat beschikt over 10 lokalen, een speellokaal en een nieuw schoolplein vanaf schooljaar 2015/2016.
  • Locatie Amaliadwarsstraat beschikt voer 13 lokalen, een speellokaal, gymzaal en schoolplein. Deze locatie grenst aan de Sint Gertrudiskerk.

ICT is niet langer een kleine technische ontwikkeling. In alle groepen hangt een touchscreen smartbord. Iedereen is overtuigd van het belang van ICT in het onderwijs. Op school hebben we een I-coach die de ontwikkeling van de school op ICT gebied ondersteunt en begeleidt. Ook hebben de kinderen de mogelijkheid om met I pads te werken.

Wilt u meer weten over de historie van de school, kijk dan onder het kopje geschiedenis van de school