Van inschrijving tot plaatsing

Overweegt u de Gertudisschool als basisschool voor uw kind? En wilt u daar eerst meer informatie over?

Door de coronamaatregelen organiseren wij op dit moment geen informatieochtenden. Wel is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen met de schoolleider of een bouwcoördinator. Als u hier interesse in heeft, kunt u een mailtje sturen naar lex.de.goeij@ksu-utrecht.nl

Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden op de Gertrudisschool door een volledig ingevuld aanmeldingsformulier (zie hieronder) naar school op te sturen of bij de school in te leveren. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding. 

Aanmelden is pas mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is geworden. Als u eerder interesse in onze school kenbaar wilt maken, dan kunt u dit doen door een 'vooraanmeldingsformulier' (zie hieronder) in te vullen. Wij houden u vanaf dat moment op de hoogte en als uw kind 3 jaar wordt, sturen wij u een herinnering om uw kind definitief aan te melden.

Aanmeldingsformulier

Download hieronder het aanmeldingsformulier om uw kind bij de Gertrudis aan te melden of het vooraanmeldingsformulier als uw kind nog geen 3 jaar is.  Ingevulde en ondertekende formulieren graag opsturen naar of inleveren bij de school. Zonder handtekening van beide ouders kunnen we uw kind niet inschrijven!