Van inschrijving tot plaatsing

Overweegt u de Gertudisschool als basisschool voor uw kind? En wilt u daar eerst meer informatie over?

Wij organiseren meerdere informatie ochtenden voor nieuwe ouders per jaar.
Dit schooljaar organiseren we de informatie ochtenden op de volgende data:

- woensdag 22 april 2020 om 8.45 uur op de Waalstraat
- vrijdag 5 juni 2020 om 8.45 uur op de Amaliadwarsstraat
- woensdag 8 juli 2020 om 8.45 uur op de Waalstraat

U bent altijd van harte welkom. We stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt, maar u bent altijd van harte welkom om aan te sluiten. 

Tijdens de informatie ochtend geven wij een presentatie over onze school en krijgt u een rondleiding door het gebouw (door groep 8 leerlingen). 

Opgeven kan bij Babette Tammer. U kunt dit doen via het volgende mailadres: babette.tammer@ksu-utrecht.nl

Als u na de informatie ochtend nog behoefte heeft aan aanvullende informatie of graag een aparte afspraak wilt maken kan dit ook. 

Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden op de Gertrudisschool door een volledig ingevuld aanmeldingsformulier (zie hieronder) naar school op te sturen of bij de school in te leveren. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding. 

Aanmelden is pas mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is geworden. Als u eerder interesse in onze school kenbaar wilt maken, dan kunt u dit doen door een 'vooraanmeldingsformulier' (zie hieronder) in te vullen. Wij houden u vanaf dat moment op de hoogte en als uw kind 3 jaar wordt, sturen wij u een herinnering om uw kind definitief aan te melden.

Aanmeldingsformulier

Download hieronder het aanmeldingsformulier om uw kind bij de Gertrudis aan te melden of het vooraanmeldingsformulier als uw kind nog geen 3 jaar is.  Ingevulde en ondertekende formulieren graag opsturen naar of inleveren bij de school. Zonder handtekening van beide ouders kunnen we uw kind niet inschrijven!