Kennismaken met de Gertrudisschool

Welke basisschool kies ik voor mijn kind? Wordt het ‘de Gertrudisschool’ of een andere school? Het uitkiezen van een basisschool voor uw kind doet u niet zomaar. U wilt uiteraard het beste voor uw zoon of dochter en daar hoort een school bij waar uw kind zich op zijn of haar plaats voelt. En last but not least- dat u een school kiest waarbij uw kind het onderwijs krijgt, dat bij hem of haar past.

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken: dat is de kern van het onderwijs op de Gertrudisschool. Onze overtuiging is dat kinderen veel zelf kunnen, zelf tot veel in staat zijn. Als school zijn we er voor om dit mogelijk te maken, de voorwaarden te scheppen en hen te begeleiden, te stimuleren en verder te helpen. Hierbij sluiten we zo goed mogelijk aan bij de ontwikkelingsbehoefte van individuele kinderen. Ons streven is dat kinderen zich zo goed mogelijk ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden. Meer informatie over het onderwijs op de Gertrudisschool kunt u lezen in de schoolgids en het schoolplan.

Informatiemomenten

Op zoek naar een leuke school in Utrecht? Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom!

Op meerdere momenten gedurende het schooljaar worden er informatiemomenten en rondleidingen gegeven. Deze informatieochtenden duren van 09.00-11.00 uur. U kunt een kijkje nemen in ons gebouw en in de groepen tijdens de rondleiding. De rondleidingen worden verzorgd door kinderen van de bovenbouw. Op deze manier krijgt u een goede sfeerimpressie van de school. De rondleidingen beginnen met een korte introductie over wie wij zijn als school en waar wij voor staan.

Op de volgende momenten zijn er informatiemomenten ingepland voor het schooljaar 2022-2023

16 september 2022
4 november 2022
25 november 2022
13 januari 2023
10 maart 2023
31 maart 2023
2 juni 2023 

Wilt u zich opgeven voor een van de informatiemomenten? U kunt zich via deze link aanmelden.