Nieuwe ouders

Welke basisschool kies ik voor mijn kind? Wordt het ‘de Gertrudisschool’ of een andere school?

Het uitkiezen van een basisschool voor uw kind doet u niet zomaar. U wilt uiteraard het beste voor uw zoon of dochter en daar hoort een school bij waar uw kind zich op zijn of haar plaats voelt. En last but not least- dat u een school kiest waarbij uw kind het onderwijs krijgt, dat bij hem of haar past.

Kennismaken

Wat leuk dat jullie de Gertrudisschool beter willen leren kennen! In verband met de coronamaatregelen zijn de informatiemomenten anders georganiseerd. Met een groepje ouders in de school is op dit moment niet mogelijk. Wanneer de school weer volledig open is voor ouders, zullen wij op deze website de nieuwe data voor de informatiemomenten zetten. 

We hebben als school wel de volgende mogelijkheden

  • Een gesprek op de speelplaats op de picknickbank, dan maakt u aan de buitenspelende kinderen toch nog wel wat school mee. Bij slecht weer stellen we het uit.
  • Een gesprek via Teams. Na het gesprek via Teams is er een digitale rondleiding.

Voor een speelplaats gesprek of een Teams gesprek kan er een mail worden gestuurd naar onze directuer Sharon.Cornet@ksu-utrecht.nl

Kiezen voor de Gertrudisschool

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken: dat is de kern van het onderwijs op de Gertrudisschool. Onze overtuiging is dat kinderen veel zelf kunnen, zelf tot veel in staat zijn. Als school zijn we er voor om dit mogelijk te maken, de voorwaarden te scheppen en hen te begeleiden, te stimuleren en verder te helpen. Hierbij sluiten we zo goed mogelijk aan bij de ontwikkelingsbehoefte van individuele kinderen. Ons streven is dat kinderen zich zo goed mogelijk ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden.

Meer informatie over het onderwijs op de Gertrudisschool kunt u lezen in de schoolgids en het schoolplan.