Nieuwe ouders

Welke basisschool kies ik voor mijn kind? Wordt het ‘de Gertrudis’ of een andere school?

Het uitkiezen van een basisschool voor je kind doe je niet zomaar. Je wilt uiteraard het beste voor je zoon of dochter en daar hoort een school bij waar je kind zich op zijn plaats voelt. En last but not least- dat je een school kiest waarbij je kind het onderwijs krijgt, dat bij hem past.

Kennismaken

Als school bieden wij een aantal keer per jaar de mogelijkheid voor nieuwe ouders om kennis te maken met de school. Deze informatie ochtenden worden op de Waalstraat gehouden. U krijgt informatie en een rondleiding.

Ook is het mogelijk om een aparte afspraak te plannen met de schoolleider. U kunt een afspraak maken met lex.de.goeij@ksu-utrecht.nl

Kiezen voor de Gertrudisschool

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken: dat is de kern van het onderwijs op de Gertrudisschool. Onze overtuiging is dat kinderen veel zelf kunnen, zelf tot veel in staat zijn. Als school zijn we er voor om dit mogelijk te maken, de voorwaarden te scheppen en hen te begeleiden, te stimuleren en verder te helpen. Hierbij sluiten we zo goed mogelijk aan bij de ontwikkelingsbehoefte van individuele kinderen. Ons streven is dat kinderen zich zo goed mogelijk ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden.

Meer informatie over het onderwijs op de Gertrudisschool kunt u lezen in de schoolgids en het schoolplan.

Schoolgids 2019-2020

Schoolplan Gertrudis 2015-2019

Peutermiddag

Kinderen die op onze school geplaatst worden ontvangen een uitnodiging voor de peutermiddag. Op deze peutermiddag kunt u samen met uw kind nader kennismaken met de school en de leerkrachten. De peutermiddag vindt 1 keer per jaar plaats in april of mei.