Gebouw en faciliteiten

Het schoolgebouw is een monument en stamt uit 1923. De groepen zijn gehuisvest op twee locaties, de locatie Amaliadwarsstraat en de locatie Waalstraat.

• Locatie de Waalstraat beschikt over 10 lokalen, een speellokaal en een nieuw schoolplein vanaf schooljaar 2015/2016.
  • Locatie Amaliadwarsstraat beschikt voer 13 lokalen, een speellokaal, gymzaal en schoolplein. Deze locatie grenst aan de Sint Gertrudiskerk.

ICT is niet langer een kleine technische ontwikkeling. In de groepen 3 t/m 8 hangt overal een Interwrite bord en in de kleutergroepen hangen touchscreen smartborden. Iedereen is overtuigd van het belang van ICT in het onderwijs. Op school hebben we een I-coach die de ontwikkeling van de school op ICT gebied ondersteunt en begeleidt.

Wilt u meer weten over de historie van de school, kijk dan onder het kopje geschiedenis van de school